БГНЕС За периода 10 семптември - 18 октомври служители на Агенция Митници“ заедно

...
БГНЕС
За периода 10 семптември - 18 октомври служители на Агенция Митници“ заедно
Коментари Харесай

Унищожиха наркотици за над 46 милиона лева

 БГНЕС За интервала 10 семптември - 18 октомври чиновници на Агенция " Митници “ заедно с представители на Министерство на здравеопазването и Национална следствена работа приготвиха за унищожаване 1253 кг наркотични вещества - 1025 кг марихуана, 114 кг екстази, 22 кг хероин, 25 кг амфетамини и 65 кг други наркотични субстанции.

Физическото изгаряне беше осъществено на три транша в инсинератора на Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда към Министерство на околната среда и водите. Общата стойност на унищожените опиати по цени на “пазара " е над 46 милиона лв., съобщиха от Агенция " Митници ".

Унищожават се единствено тези количества наркотични субстанции, за които има влезнали в сила присъди или за тях са издадени постановления на прокуратурата. Наркотиците са арестувани от правоприлагащите органи - Агенция “Митници " и Министерство на вътрешните работи, оповестява " Дарик ".

За двадесет и една години Агенция “Митници " провежда и реализира 83 процедури по заличаване на наркотични субстанции с количество над 53 тона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР